Juleklip

28.06.18
Hjælp Kilden og Brøndbyvester Bibliotek med at få pyntet juletræet

Indhold:

Juletræet skal pyntes i Kilden og på Brøndbyvester Bibliotek. De lokale børnehavebørn hjælper med pynt, med at tænde træet og synge julesange

Fokus:

Børnene må gerne føle ejerskab overfor det lokale bibliotek ved at være med til at gøre juletræet personligt for dem. Samtidig lærer det børnene, at biblioteket er et hyggeligt sted at komme.

Inden besøget:

Vi sender en invitation ud i efteråret, når arrangementet er på plads. Der tilmeldes antal børn og voksne efter først til mølle-princippet. Vi serverer en lille snack på dagen, så lad os vide, hvis der er allergikere blandt børn og voksne (f.eks. citrusfrugter, gluten eller laktose)

Generelt:

• Målgruppe: Børnehavegrupper
  • Tidspunkt: Mandag efter første søndag i advent
  • Varighed: ca 1 ½ time
  • Andet: I er velkomne til at spise madpakker på biblioteket efterfølgende.

Tilmelding

• Brøndbyvester Bibliotek, Bibliotekar Merete Rübner Laursen, mail: merla@brondby.dk
  • Biblioteket i Kilden, Bibliotekar Stine Buch Larsen, mail: stbul@brondby.dk

Husk at oplyse ønskede dato, tid, og antal børn