Sprogfitness for skolegrupperne

27.06.18
Sprog, sjov og leg

Indhold:

Sprogfitness er leg med krop og ord udviklet af Ålborg Bibliotekerne samt pædagogstuderende fra UCN Ålborg.

Fokus:

Sprogfitness styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at barnet bevæger sig. Sproglegene understøtter kropslige læringsstile, samarbejde og sociale kompetencer hos de deltagende børn.

Inden besøget:

Vi vil gerne vide, hvor mange børn og voksne I kommer, samt om der er specielle kompetencer/vanskeligheder, vi skal tage hensyn til hos børnene.

Generelt:

• Målgruppe: Børnehavebørn på vej i skole om lidt
  • Tidspunkt: marts / april
  • Varighed: ca 1½ time
  • Andet: Vi servererer frugt og lidt at drikke undervejs. I er velkomne til at blive på biblioteket bagefter og spise madpakker.

Tilmelding

• Brøndbyvester Bibliotek, Bibliotekar Merete Rübner Laursen, mail: merla@brondby.dk
  • Biblioteket i Brønden, Bibliotekar Kasper Veng Gaunes, mail: kaveg@brondby.dk
  • Biblioteket i Kilden, Bibliotekar Stine Buch Larsen, mail: stbul@brondby.dk