Biblioteket tilbyder

Alle kan låne på Brøndby-Bibliotekerne. Bor du i Brøndby Kommune, får du tilmed adgang til downlån af musik, film og lydbøger.

Lånerkort og indmeldelse

For at låne skal du meldes ind som låner i vores lånerregister.
Du kan registrere dig her https://www.brondby-bibliotekerne.dk/registration 

Alle under 18 skal indmeldes af deres forældre eller værge: Vores online regirstring af børnelånere virker desværre ikke pt., så forældre/værge skal udfylde en blanket på biblioteket og fremvise legitimation på forældre/værge og barn. 

Ved indmeldelsen skal du vælge en pinkode på 4 tal, som skal benyttes, når du låner på selvbetjeningsautomaterne eller logger på via hjemmesiden eller app'en Biblioteket..

Voksne har mulighed for at købe et lånerkort, det koster 10 kr.
Børn under 15 år kan få et gratis lånerkort ved henvendelse på biblioteket i den bemandede åbningstid. Hvis kortet bliver væk, koster det 10 kr. for at få et nyt.
Husk at medbringe sundhedskort.

Har du ikke MitId kan du henvende dig på biblioteket i den betjente åbningstid. Husk at medbringe sundhedskort eller gyldig id.

Søgning i Biblioteksbasen og Lånerstatus

Når du er meldt ind, kan du selv reservere via hjemmesiden , Bibliotek.dk. eller app'en Biblioteket. Du skal bruge dit cpr. nummer eller kortnummer og den 4 cifrede pinkode.

SMS og e-mail

Du har mulighed for at modtage sms eller e-mail, når dine reserveringer er klar til afhentning, ellers sender vi et reserveringskort med posten. Vi tilbyder også at sende en påmindelse på SMS eller e-mail 4 dage før afleveringsdatoen. Men vær opmærksom på, at det er dit ansvar at aflevere til tiden. Hjemkaldelser sendes også ud som e-mail.

Dine data

Du kan tilføje eller ændre e-mailadresse og mobilnummer. Desuden kan du rette din pinkode, og du kan oplyse om ferieperiode, så du bevarer din plads i reserveringskøen. Har du opgivet mobilnummer, vil du modtage meddelelser som SMS.

Læs mere om Privatliv og databeskyttelse her

Lånerstatus

Du kan se dine lån og afleveringsdatoer, og du har mulighed for at forny. Har du reserveringer, kan du se hvilket nummer, du er i køen og, du kan slette dem, du ikke ønsker længere.
Regninger kan du betale i din lånerstatus eller på biblioteket.

BrøndbyBasen

Du kan reservere bøger musik, film og spil, som du har søgt frem. Når du får besked om at de er klar, kan de hentes på biblioteket.

Netbiblioteket

Vi tilbyder adgang til databaser på nettet. Her kan du blandt andet låne musik og lydbøger, læse aviser og slå op i ordbøger. Læs mere.

Reserveringer

Reserveringerne er opstillet efter numre. Nummeret står i din reserveringsmeddelse, SMS eller e-mail.

Du kan også finde reserveringsnummeret ved at tage en status på selvbetjeningsmaskinerne.