Nyhed! LÅNEPOSEN

20.06.19
Det er tid til at stoppe op og ændre vaner. Vi har droppet plastikken og lancerer LÅNEPOSEN - en miljøvenlig pose, der kan bruges flere gange.

Fra den 1. august siger vi farvel til plastikposer og goddag til LÅNEPOSEN hos Brøndby-Bibliotekerne. Hverken miljøet eller vores samvittighed kan holde til måden, vi forbruger plastik på. På biblioteket deler vi i forvejen viden, oplevelser og bøger med hinanden. Vi låner i stedet for at købe. Tanken om at dele er også drivkraften bag vores nye tilbud. Hver gang du låner LÅNEPOSEN, mindsker vi sammen forbruget af plastik, passer på naturen, dyrelivet og hinanden.

Sådan låner du LÅNEPOSEN
Du låner LÅNEPOSEN på bibliotekets selvbetjeningsmaskine ved hjælp af dit gule sundhedskort og pinkode. Hurtigt og nemt, som du kender det fra lån af bøger og andre materialer.

LÅNEPOSEN er lavet af omsmeltede plastikflasker.