eReolen

Af lgf
15.01.15
www.eReolen.dk indeholder både ebøger og lydbøger

 eReolen er fyldt med tusindvis af nye titler, som også er tilgængelige via eReolens nye opdatering til iOS app'en. App’en til Android er i test og tilretning med henblik på snarlig lancering. Andre mobile platforme kan tilgå ebøgerne via ereolen.dk, som er en responsiv hjemmeside, dvs at den tilpasser sig den skærm som den vises på.

Udover nyt design og nyt indhold introduceres der også nye funktioner – én af de væsentligste er en reservationsknap. Hvis en titel ikke er ledig for udlån, vil du opleve en reservationsknap i stedet for en låneknap. Du kan reservere titlen og komme i kø til at låne den. eReolen forventer, at det bliver omkring 1000 titler, der vil være tilføjet en reservationsknap, og det vil primært være nye titler fra de store forlag. De titler, der kræver reservering, er markeret med orange i søgeresultaterne, mens titler, der er ledige til udlån, markeres med grønt. 

 
Du kan låne 3 titler pr. 30 dage og det er muligt at reservere 3 titler ad gangen. Du kan få et overblik over de reserverede titler inde på ”Min side”. Her kan du også holde øje med, hvor mange dage der er til, at du kan låne en reserveret titel, samt slette en reservering, hvis du fortryder.

Hvis du søger i bibliotekets database vil du i resultatet få oplyst om bogen findes som ebog og der vil være et link direkte til eReolen.

God fornøjelse og læselyst!