Troldeudstilling

02.10.18
Ørnene og Fasanerne fra Børnehuset Glentebo udstiller tegninger og troldefigurer på Brøndbyvester Bibliotek.

I uge 39 deltog et mylder af troldeunger fra børnehusene i Brøndbyvester i projektet Trolle Rolle Ri på Brøndbyvester Bibliotek. Ved hjælp af remser og trylledrik, hjalp de heksen Mumse tilbage i fantasien. Historien bag projektet var denne:

Heksen Mumse er faldet ud af fantasiens verden. Hun har brug for børnenes hjælp. Hun har brug for TROLDE ROLLE RI! Alle børn må straks forvandle sig til troldeunger og samle ingredienser til den store heksekedel på biblioteket. Det er nemlig kun ved hjælp af troldeungernes TROLLE ROLLE RI, at trylledrikken vil virke, og heksen Mumse kan komme hjem til fantasien igen.