Lån online mens vi er lukket

02.04.20
Selvom bibliotekerne er lukket, har vi heldigvis masser af digitale tilbud, som du kan bruge hjemmefra.

Bibliotekets online tilbud

Til alle vores digitale tjenester bruger du dit cpr.nr. og din pinkode til biblioteket. På visse af tjenesterne er der begrænsninger.

Så længe det fysiske bibliotek holder lukket, kan du låne 6 film på Filmstriben og 8 ebøger og 8 lydbøger pr. måned på Ereolen.

• eReolen – både lydbøger, podcasts og ebøger til hele familien
  • eReolen Global - engelske lydbøger og ebøger til hele familien
  • eReolen Go! - et stort udvalg af ebøger og lydbøger til børn i alle aldre. Elever på Brøndbyøster, Brøndbyvester eller Brøndby Strand Skole har mulighed for at låne med deres uni-login.
  • RB Digital - et stort udvalg af engelsksprogede magasiner
  • Filmstriben – en sand skattekiste af film, brede og smalle, fiktion og fakta, for børn og voksne.

For at give et bedre overblik, har vi lavet en samlet indgang til artikler, der anbefaler ebøger og lydbøger fra eReolen, eReolen Go eller eReolen Global. Bliv inspireret her: https://www.brondby-bibliotekerne.dk/tags/ereolen

Andre gode steder

Mens de fysiske biblioteker holder lukket, er der en lang række forlag og forfattere der stiller deres bøger gratis til rådighed. Her er en oversigt over andre gode steder at finde online læsestof under Corona-krisen:

På dansk:

På engelsk, tysk og andre sprog: