Queen koncerter

21.11.18
Få adgang til massevis af dokumentarfilm og koncertfilm med Queen og Freddie Mercury hjemmefra

Selvom Rami Malek gør en rigtig god figur i rollen som Freddie Mercury i filmen "Bohemian Rhapsody", så er der ingen der slår den "ægte" Freddie Mercury.

På Qello kan du se nogle af de koncerter som filmen genskaber, men se også den legendariske koncert "Live at Wembley Stadium" fra 1986, som understreger, hvor stor en entertainer og sanger Freddie Mercury var.

Ud over koncerter kan du også se dokumentarer, hvor du kommer bag om bandet og personen Freddie Mercury, men også mere "nørdede" film, hvor man følger tilblivelsen af hovedværket "A night at the opera" (den med Bohemian Rhapsody) sang for sang.

Med dit bibliotekslogin har du gratis adgang til Qello og mere end 1700 koncertfilm og dokumentarer inden for populær musik.

Læs hvordan du får adgang

Oprindeligt skrevet af Greve Bibliotek.