Mod tegneseriernes uendelige univers!

27.08.19
Hvis man har set Toy Story, genkender man utvivlsomt Buzz Lightyears ord: Mod det uendelige univers!

Hvis der er et sted i litteraturen hvor man virkelig kan finde uendelige universer, så er det tegneseriernes. Vi har på biblioteket ikke uendelige mængder tegneserier stående, men vores elektroniske adgange hjælper os heldigvis mod målet. Vi tilbyder nemlig adgang til Comic Plus, som giver adgang til tusindevis af engelsksprogede tegneserier. 

Er du vild med manga, vil du kunne spare hyldeplads og tid, ved at gå ind på Comic Plus. Her ligger de 20 første bind af Naruto, adskillige ”lær-at-tegne-manga” bøger, ”One Piece” og den første kendte manga som blevet lavet til en animé, ”Astro Boy”.

For børn, kan tegneserier være en god måde til at vække nysgerrigheden for læsning – og dette gælder også læsning på engelsk. På Comics Plus kan du finde tegneserietitler som de fleste børn vil genkende, såsom ”Angry Birds, Teenage Mutant Ninja Turtles”, ”My Little Pony” og ”Skylanders”.

Der er masser af god og spændende underholdning at hente, og vi kan på det varmeste anbefale at dykke ned og undersøge mulighederne – måske finder du en tegneserie der, som du ikke havde regnet med at finde, og bliver positivt overrasket.

Du finder vejledninger til hvordan du bruger siden på følgende link:

Comic Plus

 

Oprindeligt skrevet af Tårnby Kommunebiblioteker.