Gå på biblioteket fra din lænestol

20.12.16
Vores hjemmeside er porten til en verden af spændende tilbud, og du behøver ikke engang at begive dig ud. Du kan klare det hele hjemme fra din lænestol.

eReolen kan du finde et væld af spændende ebøger og netlydbøger og hver måned kommer der flere til. Klassikere genudgives løbende i digitalt format - du kan f.eks. finde Jan og Kim-bøgerne på eReolens hylder - og du kan også finde nye, aktuelle bøger. Mangler du en god højtlæsningsbog til de mindste, eller en spændende bog til de store unger, så smut ind på eReolen Go, hvor du finder alle vores ebøger og netlydbøger til børn og unge.

Foretrækker du at læse på engelsk tilbyder eReolen Global et bredt udvalg af engelske bøger. Her kan du finde alt fra biografier over krimi og gys til kærlighedsromaner, og der er også masser af børne- og ungdomsbøger. På Zinio kan du læse en lang række engelsksprogede magasiner om alt fra historie til livstil og alverdens andre emner. Hvis du kan lide tegneserier, så er Comics Plus lige noget for dig. Her finder du over 19000 tegnerserier, manga og graphic novels på engelsk.

Vil du hellere se en film så kig forbi Filmstriben og se det store udvalg af børne- og voksenfilm.

Du finder alle de gode steder på Brøndby Bibliotekernes hjemmeside. Tilbuddene gælder kun borgere i Brøndby Kommune, men mange andre kommuner har lignende tilbud, som du kan finde via deres eget biblioteks hjemmeside. 

Materialer
Sapran Hassna (f. 1993): Forbandede barndom
Se online
  • Lydbog (net)

Forbandede barndom

Af Sapran Hassna (f. 1993) (2016)
Læs mere
Se online
  • Ebog

Shotgun lovesongs : roman

Af Nickolas Butler (2015)
Læs mere
Se online
  • Lydbog (net)

Baseret på en sand historie : roman

Af Delphine de Vigan (2016)
Læs mere
Se online
  • Ebog

Karmaboy - kometen og den onde numsekløe

Af Jacob Riising (2015)
Læs mere
Se online
  • Ebog

Frygt og bæven og en mand på strømpesokker

Af Hella Joof (2014)
Læs mere
Se online
  • Ebog

If i was your girl

Af Meredith Russo (2016)
Læs mere
Se online
  • Ebog

When breath becomes air

Af Paul Kalanithi (2016)
Læs mere