Vidensbrønden

28.08.17
En sjov og anderledes læringsoplevelse med vores interaktive computergulv i Kulturhuset Brønden

Indhold

Vidensbrønden er et fysisk læringsrum, der supplerer de læringsrum, du som underviser allerede arbejder med. Vores WizeFloor i Vidensbrønden virker som en stor Ipad. I stedet for at bruge fingrene, bruger vi fødderne til at spille med.

Der er fokus på samarbejde, læring, leg og bevægelse.

Vælg mellem tre tilbud

• All inclusive er for dig, der ønsker en fuldendt pakkeløsning. Det eneste du skal gøre er at ønske et tidspunkt, oplyse klassetrin, fag og antal elever – så søger vi for resten.
  • Wee Game er til dig, der ønsker at bruge gulvet i forbindelse med emnearbejde, fremlæggelser eller andet. Husk, at det også er muligt at kombinere jeres besøg i Vidensbrønden med en tur i vores biograf. Mulighederne er mange, og vi står klar til at gøre vores bedste for at lave netop det tilbud, I har brug for.
  • Flex er et tilbud, til dig, der ikke har mulighed for at booke en tid inden for vores normale spilletidsrum – se booking nedenfor. I samarbejde med kulturmedarbejder Kim Vollandt aftales den dato og det indhold, der passer jer bedst!

• Målgruppe: 0.-10. klasse
  • Fagområde: WizeFloor kan bruges i alle fag
  • Tidspunkt: Skolen i Vidensbrønden finder sted den 1. uge i hver måned
  • Varighed: En spilpakke varer i alt ca. 45-60 minutter
  • Andet: I er velkomne til at spise madpakker i kulturhusets cafeområde i forbindelse med besøget

Tilmelding

Kontakt Kulturmedarbejder Kim Vollandt, mail: kimvo@brondby.dk, mobil: 20 11 64 13, senest 14 dage før ønsket dato.

Husk at oplyse følgende:

• Hvilket ét af tilbuddene du ønsker: All inclusive, Wee Game eller Flex
  • Hvilken dato og tidsrum du ønsker
  • Klassetrin, fag og antal elever