Tænk biblioteket ind i undervisningen

07.09.17
Brug bibliotekets materialer og lokaler i jeres undervisning

I er altid velkomne til at tænke bibliotekets materialer og lokaler ind i jeres undervisning.

Brug os f.eks. i forbindelse med:

• Projektopgaver
  • Læseuger
  • Undervisning uden for skolen

Brug for at låne materialer

Hvis I ønsker at låne en større portion materialer f.eks. i forbindelse med temaarbejde i klassen, så kan vi hjælpe med at finde materialerne frem på forhånd, således at I bare skal komme forbi og låne materialerne.

Besøg biblioteket

Hvis I gerne vil have hjælp i forbindelse med jeres besøg på biblioteket eller til at finde materialer, så kontakt det ønskede bibliotek mindst 14 dage før:

• Brøndbyvester Bibliotek, Bibliotekar Merete Rübner Laursen, mail: merla@brondby.dk
  • Biblioteket i Brønden, Bibliotekar Bibliotekar Kasper Veng Gaunes, mail: kaveg@brondby.dk
  • Biblioteket i Kilden, Bibliotekar Stine Buch Larsen, mail: stbul@brondby.dk

Husk at oplyse dato for hvornår I ønsker at besøge os, eller har brug for materialerne.

Lån af lokaler

Hvis I har brug for at låne større lokaler i kulturhusene kan I kontakte nedenstående: