Sprogfitness

22.05.18
Leg med krop og ord - et tilbud til 0. klasse

Indhold

Sprogfitness er en national begivenhed under ledelse af Aalborg Bibliotekerne. Der er fokus på leg med ord og kroppen for børn mellem 5 og 7 år.

Fokus

Sprogfitness styrker børns glæde ved sprog, læsning og læring, samtidig med at barnet bevæger sig. Sproglegene understøtter kropslige læringsstile, samarbejde og sociale kompetencer hos de deltagende børn.

Inden besøget

Eleverne skal helst have tøj på, de kan bevæge sig frit i.

• Målgruppe: 0. klasse
  • Fagområde: dansk
  • Tidspunkt: maj
  • Varighed: 1 time
  • Forhold: Vi er ude eller inde, alt efter vejret
  • Andet: I er velkomne til at blive på biblioteket efterfølgende, evt. med madpakker.
  • OBS: sprogfitness kan tilpasses andre klassetrin, så kontakt os og hør nærmere

Vi sender invitation ud til 0.klasserne i god tide inden.

Hvis I er interesseret i deltage med en 0. klasse, så kontakt det ønskede bibliotek:

Brøndbyvester Bibliotek, Bibliotekar Merete Rübner Laursen, mail: merla@brondby.dk

Biblioteket i Brønden, Bibliotekar Bibliotekar Kasper Veng Gaunes, mail: kaveg@brondby.dk

Biblioteket i Kilden, Bibliotekar Stine Buch Larsen, mail: stbul@brondby.dk

Husk at oplyse ønskede tid og antal elever.

Læs mere om sprogfitness på hjemmesiden http://sprogfitnessaalborg.blogspot.dk/