Sommerbogen 2018

22.05.18
For alle børn mellem 7 og 14 år. Fra den 15. juni til den 25. august.

Så skal der læses! Slæng dig i hængekøjen, på stranden, ved poolen, på græsset eller hvor som helst med en god bog. Det kan være en fysisk bog, en lydbog eller en ebog - du bestemmer.

Sommerbogen er din chance for at læse løs og vinde fede præmier oven i.  Hvis du læser og anmelder tre bøger giver biblioteket dig en bog som præmie og du er med i konkurrencen om at vinde en ipad og masser af bøger på Biblo.dk

Sådan gør du:

1. Læs en valgfri bog
  2. Find bogen på Biblo.dk og klik på "lav en anmeldelse"
  3. Skriv din anmeldelse som tekst eller upload en video
  4. Gentag trin 1-3 med mindst tre forskellige bøger
  5. Print et læsebevis, vis dine anmeldelser på biblioteket og få en bog

Du skal have en profil på biblo.dk for at deltage i konkurrencen om en ipad. Du bruger dit UNI-login fra skolen til at lave en profil.

Mangler du inspiration til hvad du skal læse, så kom forbi biblioteket eller find gode bøger her. Du kan også klikke dig ind på eReolen Go og finde en god ebog eller lydbog der.