Opdatering af bibliotekssystemet

09.08.17
Vi skal have opdateret vores bibliotekssystem fra mandag den 14. august kl. 16

Skal du reservere eller forny bøger, se film på Filmstriben, låne bøger på eReolen eller tilgå "Min side", så planlæg udenom eftermiddagen og aftenen den 14. august.

Fra den 14. august kl. 16 til den 15. august kl. 05, vil der nemlig ske en opdatering af vores bibliotekssystem. Du vil derfor opleve, at du ikke kan bruge din brugerprofil på brondby-bibliotekerne.dk  og de onlinetjenester, hvor du også bruger dit bibliotekslogin.

Det betyder også at vores udlåns- og afleveringsautomater går i nødsystem. Du kan stadig låne og aflevere, men der  udskrives ingen titler på kvitteringerne. Derud over er det vigtigt, at du medbringer dit sundhedskort, hvis du vil låne, da det ikke er muligt blot at indtaste lånernummer når der køres nødudlån.

Det forventes at alt kører normalt igen senest tirsdag den 15. august kl. 05.