Online booktalk - Tilbud til 2. og 3. klasse

09.02.21
Inspiration til lystlæsning

Indhold

Vi præsenterer nye, gode, spændende bøger og klassikere, der kan lånes på vores digitale tilbud eReolen Go, og viser hvordan man selv finder bøger på eReolen Go.

Fokus

At give eleverne lyst til læsning, så de gennem øvelse får trænet deres læsefærdighed og hastighed. At give eleverne gode oplevelser med litteratur via inspiration til læsning. At give eleverne lyst til at læse flere af de gode bøger der kan lånes på biblioteket i fysisk og digital form.

Inden besøget

Snak med børnene om der er bestemte genrer de gerne vil have forslag om.

• Målgruppe: 2. klasse eller 3. klasse
  • Fagområde: dansk
  • Tidspunkt: hele skoleåret
  • Varighed: ca.  time
  • Sted: online
  • Forhold: sørg for at alle elever har styr på deres uni-login, da dette bruges til at låne med på eReolen Go

Tilmelding

Hvis I er interesseret i en booktalk for en 2. klasse eller en 3. klasse, så kontakt os mindst 14 dage før I ønsker en online booktalk:

Bibliotekar Stine Buch Larsen, mail: stbul@brondby.dk

Husk at oplyse ønskede dato og tid, samt evt. fokus (genre, læsesvage elever mv.).