Historiens verden

10.07.17
En dansk historieportal, der dækker verdenshistorien fra oldtiden og frem til det 21. århundrede.

Portalen gennemgår de forskellige historiske epoker og giver eleverne et historisk overblik samt en kronologisk gennegang for at skabe forståelse og sammenhæng. Udover de grundlæggende historietekster, suppleres epokerne med biografier, artikler og kilder, samt et stort billedkartotek.

Information om Historiens Verden:

• Målgruppe: overvejende elever i udskolingen
  • Portalen "Rundt i historien", der er placeret under fanebladet "Tema", er målrettet børn i 3.-6. klasse
  • Under "Tema" findes ligeledes "Litteraturens verden", der giver en kronologisk og genremæssig gennemgang af verdens litteraturhistorie
  • Eleverne skal være bosiddende i Brøndby Kommune og indmeldt som låner i Brøndby-Bibliotekerne
  • Login via netbiblioteket på vores hjemmeside