Børnebiblioteket i Brønden

Brøndens børnebibliotek

30.06.16
På børnebiblioteket kan I læse bøger i sofaen eller lege butik i legehuset.

Børnebiblioteket i Brønden er placeret på begge etager i Brønden.
I stuetagen finder du småbørnshjørnet, her kan du sidde og læse med dit barn i læsehjørnet eller lege butik i et af legehusene. Du kan også vælge at sidde i sofaen og hygge med dit barn eller tegne ved et af bordene. Vi har forskelligt legetøj samt udklædningstøj.
I småbørnshjørnet finder du alle vores pegebøger, billedbøger, eventyr, højtlæsningsbøger, bøger til børn på andre sprog og musik for børn.
Vi henstiller til at man kun bruger småbørnshjørnet, hvis man har børn med samt at man rydder det legetøj og materialer op, som man har brugt – så der er klar til de næste, der kommer.

Børne- og ungeafdelingen finder du på første sal. Her er der to borde og forskellige bænke spredt rundt omkring i området. Der er opstillet 5 pc’er – man skal være maks. 13 år for at bruge disse. Du kan låne høretelefoner i skranken.
I børne- og ungeafdelingen finder du følgende materialer:
Romaner - og de letlæste
Faglitteratur
Fantasy
Young Adult
Bøger på engelsk
Spil til Playstation 2 + 3 + 4, Nintendo Wii, Nintendo DS.
Film, tegnefilm, film på Bluray og film til de helt små. Vær opmærksom på, at der kan være aldersbegrænsninger på visse film – se på coveret eller på beskrivelsen på bagsiden. Begrænsningen følger lovgivningen på området og er altså ikke noget vi på biblioteket bestemmer.
Der findes ingen lovmæssig begrænsning indenfor spilområdet.