Biblioteket er åbent

27.04.21
Du kan få adgang til bibliotekerne med coronapas.

Du kan komme ind på bibliotekerne hvis du kan fremvise et gyldigt coronapas og id. Du skal selvfølgelig også stadig bruge mundbind, holde afstand og spritte af via opstillede spritstandere.

Læs videre herunder og få svar på dine spørgsmål. Vi følger myndighedernes retningslinjer og siden her opdateres løbende.

Kulturhuset Kilden og Kulturhuset Brønden er de normale åbningstider igen (fra d. 10.5.21)

Kulturhuset Brønden åbner igen lørdag d. 15. maj efter en kort nedlukning på grund af for høje smittetal.

Det kan du MED coronapas

Som noget nyt skal du vise coronapas med enten en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 samt ID for at komme ind på bibliotekerne. Børn under 15 år skal ikke fremvise coronapas.

Sådan bruger du coronapas

Når du har vist dit coronapas, kan du til gengæld benytte biblioteket næsten som i de gode gamle dage. Du kan:

• Gå på opdagelse i bøgerne
  • Afhente reserverede materialer* og/eller aflevere materialer
  • Kopiere
  • Printe (der vil dog kun være et begrænset antal computere til rådighed)
  • Bruge studierum
  • Læse aviser

Du kan selvfølgelig stadig spørge os til råds – vi skal nok holde afstand, og vi bærer mundbind/visir.

* Alle reserveringer håndteres som Bestil & Hent, og udleveres hos personalet og kun i den bemandende åbningstid.

Åbningstider

Som følge af kravet om coronapas, holder vi kun åbent i den betjente åbningstid, dvs. at det selvbetjente bibliotek er lukket indtil videre.

Du kan se de aktuelle åbningstider her.

Bestil & Hent (- og aflevering) UDEN Coronapas

Har du ikke coronapas, men ønsker at aflevere eller afhente reserverede materialer, kan du fortsat benytte dig af vores Bestil & Hent ordning, hvor betjeningen sker gennem en dør.

Læs mere om Bestil & Hent her.

Gebyrer

Der kommer ikke gebyrer på lån, som skulle have været afleveret i lukkeperioden, men husk at aflevere senest 31. maj. Derefter kommer der igen gebyrer på for sent afleverede lån.

Du kan stadig betale tidligere gebyrer via vores hjemmeside.

Online tilbud

Bibliotekets online tilbud er ikke berørt af den begrænsede åbning, og du kan benytte dig af eReolen, Filmstriben og alle de andre tilbud som hidtil.

Flere spørgsmål?

Har du spørgsmål, kan du altid kontakte os på bibvo@brondby.dk eller ringe til dit lokale bibliotek.

OBS: rammerne for genåbningen kan ændre sig, hvis regeringen melder noget nyt ud. Vi opfordrer dig derfor til at følge med her på vores hjemmeside, så du altid er helt opdateret.

Bliv testet og stop smitten

Find oplysninger om testcentre og åbningstider på Brøndby Kommunes hjemmeside: Link til information om testcentre på Brøndby Kommunes hjemmeside