Bestil en sommerpose

29.06.20
Lad biblioteket blande en sommerpose med bøger, spil, musik og/eller film til at tage med på sommerferien

Hvad er en sommerpose?

En sommerpose er en pose, som biblioteket pakker til din/jeres sommerferie ud fra de informationer, I giver os om jeres læseinteresser.
Husk at bestille din sommerpose i god tid, for at være sikker på at få den med på ferie – der kan være op til en uges klargøringstid, før sommerposen er klar til afhentning.

Hvornår kan jeg bestille en sommerpose?

Du kan bestille en sommerpose fra nu og frem til den 31. august.
Husk at give besked om ønsket dato for afhentning af posen.

Hvilke informationer skal biblioteket bruge, når jeg bestiller en sommerpose?

• Fulde navn:
  • Fødselsdato:
  • Telefonnummer:
  • Afhentningssted:
  • Ønsket dato for afhentning:
  • Alder og køn på eventuelle børn der bestilles bøger til:
  • Interesser, emne, genre eller tidligere gode læseoplevelser [Fx krimi, romaner, billedbøger, fagbøger, anden verdenskrig osv.]:
  • Ønskes der andre materialer end bøger [Fx brætspil, film, musik, lydbøger]:
  • Antal bøger [f.x. ca. 10-15 stk.]:
  • Øvrige kommentarer:

Hvordan bestiller jeg?

Kopiér ovenstående tjekliste ind i en mail og udfyld hver enkelt linje med dine informationer. Send mailen til bibvo@brondby.dk og husk at skrive "sommerpose" i emnefeltet.

Hvad sker der, når jeg har sendt min bestilling?

• Vi pakker en pose ud fra dine interesser og alt afhængig af om materialerne er hjemme på det ønskede afhentningsbibliotek, vil der gå op til en uge, før sommerposen er klar til dig.
  • Du vil modtage besked pr. mail, når din sommerpose kan afhentes. Du kan først hente din sommerpose, når du har modtaget denne besked.
  • Bøgerne skal afhentes på det aftalte bibliotek i den betjente tid. Se de enkelte bibliotekers betjente åbningstid her: https://www.brondby-bibliotekerne.dk/
  • Du skal selv aflevere bøgerne igen, inden for den udlånstid, der står på vedlagte kvittering.

Vi har brug for dit samtykke, for at håndtere din bestilling

Når du afgiver din bestilling, giver du samtidig Brøndby-Bibliotekerne samtykke til at håndtere dine personoplysninger, så vi kan udlåne bøgerne på dine vegne. Vi bruger naturligvis ikke dine oplysninger til andet.

Er du endnu ikke oprettet som bruger på biblioteket, kan det gøres med NemID via vores hjemmeside https://www.brondby-bibliotekerne.dk/. Klik på "Log ind med NemID" øverst på forsiden af vores hjemmeside og følg vejledningen.

Rigtig god sommer og god læselyst!