Ugens licens: Verdensbiblioteket

Af lgf
26.08.16
Gratis streaming af musik og film på mere end 10 forskellige sprog.

Savner du et større udvalg af musik på arabisk eller er du helt vild med Bollywood-film? Så kan du sætte dig godt til rette, for Verdensbiblioteket har et stort udvalg af film og musik på andre sprog.
På Verdensbiblioteket kan du nemlig frit streame film og musik.

Sprogene er: Arabisk, Bosnisk / Kroatisk / Serbisk, Hindi / Panjabi / Urdu, Persisk, Tamil, Tyrkisk, Vietnamesisk.
OBS: Verdensbiblioteket kan desværre ikke tilbyde tyrkiske film eller musik i øjeblikket.

Du finder også en stor samling boganmeldelser. Vil du også låne en bog? Find inspiration på Verdensbiblioteket og bestil den på Bibliotek.dk.

Sådan gør du:

For at få adgang til musik og film, skal du først logge ind med dit bibliotekslogin eller med NemID.

Verdensbiblioteket drives af Statsbibliotekets Bibliotekscenter for Integration.

Se alle vores licenser her