Mediestream

Af lgf
25.01.18
Er du historisk interesseret, måske slægtsforsker, tilbyder vi adgang til ældre danske aviser.

OBS - NYHED

Med virkning fra torsdag den 16. april 2020 åbner Mediestream Folkebibliotek for hjemmeadgang for alle landets borgere, så længe nedlukningen af landets folkebiblioteker varer ved.

Mediestream Folkebibliotek omfatter 67 danske aviser udgivet i perioden 1921-2002, bl.a. Aktuelt, Land og Folk, Nationaltidende, Aalborg Amtstidende, Fyns Venstreblad og mange andre.

Se hvilke aviser det drejer sig om

Oveni adgangen til aviser fra før 1921 giver det en samlet adgang til næsten 13 millioner avissider

Når bibliotekerne åbner igen vil det kun være aviser fra før 1921 som du har adgang til hjemmefra. De øvrige vil kunne læses via bibliotekets computere.

Adgangen til aviserne finder du her

Adgangen til aviserne tilbydes i samarbejde med Det Kongelige Bibliotek.