Vær med i sommerens skattejagt

30.06.22
Sommerens skattejagt handler om de danske dyr, nærmere bestemt de dyr vi kan møde i Brøndbyskoven. Hele familien kan deltage, og der er seje præmier på højkant!

Igen i år afholder Brøndby-Bibliotekerne en skattejagt for hele familien med masser af læring og udfordringer undervejs, hvor du via sjove facts bliver klogere på skovens dyr. Ruten er 1,5 km lang og går igennem Brøndbyskoven, hvor man kommer forbi Naturskolen, Frugthaven og slutter af på legepladsen ved Festpladsen.

Skattejagt starter fredag den 1. juli og kører til frem til den 21. august.

Vi trækker tre heldige vindere tirsdag 23. august, som får direkte besked. Vinderne får en naturtaske og en bog om naturen i Danmark med Sebastian Klein, så der bliver mulighed for at gå endnu mere på opdagelse i den danske natur.

Sådan gennemfører du skattejagten:

1. Hent skattejagtens fysiske kort på ét af vores tre biblioteker i Brøndby eller print det her
    Skattekortet bruges både til at finde vej, men også til at skrive det kodeord, man finder frem til på ruten, og som man skal aflevere på ét af bibliotekerne for at være med i konkurrencen.
  2. Download app’en Mapop og indtast rutenummer: 61909 for at starte eventyret. App’en guider dig igennem skattejagten. Der vil være forskellige aktiviteter undervejs på ruten, hvor man f.eks. skal hoppe som en hare og snige sig som et pindsvin.
  3. Ved hver post får man ét bogstav, som til sidst danner det hemmelige kodeord, man skal skrive på sit kort.
  4. Aflever kortet på et af vores tre biblioteker eller send det udfyldt til oplev@brondby.dk

Skattejagten egner sig for børn mellem 5-12 år og deres forældre, men alle der elsker dyr kan selvfølgelig deltage.

Vi glæder os til at se jer i Brøndbyskoven!