Sådan forholder du dig, mens vi har lukket

Af ila
02.04.20
Kan man låne, aflevere eller reservere, mens bibliotekerne er lukket?

Den seneste udmelding fra myndighederne mandag den 23. marts betyder, at Kulturhuset Brønden, Kulturhuset Kilden og Brøndbyvester Bibliotek fortsat holder lukket til og med mandag den 13. april.  Vi opdaterer løbende.

I forbindelse med lukkeperioden gør følgende sig gældende:

• Du kan ikke aflevere bøger, du allerede har lånt. Behold bøgerne til vi åbner igen.

• Du vil ikke få gebyrer i forbindelse med lukkeperioden.

• Reserveringer vil blive stående indtil vi åbner igen.

• Det er ikke muligt, at reservere eller bestille materialer hos os eller andre biblioteker i lukkeperioden.

• Der vil ikke blive bragt eller hentet Bogen kommer-bøger før vi åbner igen

• Lydavisen med nyheder fra Folkebladet bliver ikke sendt til abonnenterne pr. post, men vil kunne høres som lydfil hos Nota

• Husk du kan benytte vores online tilbud, som f.eks. eReolen og Filmstriben under Netbiblioteket.

• Information om aflyste arrangementer og refundering af billetter finder du her: Oplevbrondby.dk

• Har du spørgsmål, kan du kontakte os på mail: bibvo@brondby.dk

• Husk du kan følge os på https://www.facebook.com/BrondbyBibliotekerne/ - her har vi skruet op for formidlingen