Online læsegruppe

25.02.21
Har du lyst til at være med i en hyggelig læsegruppe på sikker afstand hjemme fra stuen?

Så vær med i den online læsegruppe, som Maibritt Kieffer fra Pensionisthuset Stranden og bibliotekar Sanne Lindgreen står for. Tilbuddet er gratis og første gang er onsdag den 24. februar kl. 10.30-11.30 (her får du introduktion, du skal ikke have læst en bog).

Læsegruppen ”mødes” over video hver anden uge og der er også tid til hyggesnak. Og bare rolig, du skal ikke være en haj til teknik for at deltage. Du skal blot have en pc, tablet eller mobiltelefon med kamera for at deltage og du bliver hjulpet i gang.

Bogen, der læses, bliver enten leveret til din dør eller kan afhentes på et af Brøndbys biblioteker efter aftale.

Vil du med? Så tilmeld dig hos Maibritt Kieffer på tlf. 51480504 eller mail: macmk@brondby.dk

Tilbuddet er et samarbejde mellem Pensionisthusene og Bibliotekerne i Brøndby.

Se hvilke andre læsegrupper vi har.

Er du interesseret i selv at starte en læsegruppe, så kan du kontakte bibliotekar Sanne Lindgreen på sli@brondby.dk og få hjælp til at komme i gang.