Biblioteket er fortsat lukket - hvad gør jeg?

18.01.21
Brøndby Kulturhuse og Biblioteker forlænger lukkeperioden foreløbig frem til 7. februar

Regeringen har valgt at forlænge Covid-19 restriktionerne pga. de høje smittetal og mange indlæggelser. I Brøndby Kommune mener vi, at det er vigtigt, at vi følger regeringens udmelding, og det betyder, at Kulturhuse og Biblioteker fortsat holder lukket.

Følg med på hjemmesiden, på www.oplevbrondby.dk og på facebook, hvor vi løbende opdaterer, hvis der sker ændringer.

Vi beklager evt. gener.

Ingen lån eller aflevering

* Det er ikke muligt at låne eller aflevere i lukkeperioden.

* Har du materialer, der skal afleveres i lukkeperioden, skal du beholde dem til vi åbner igen. Der kommer selvfølgelig ikke noget gebyr.

* Du kan godt reservere materialer, så finder vi dem til dig, når vi åbner igen. Husk at slette din reservering, hvis du ikke længere er interesseret i materialet.

* Materialer, der ikke blev afhentet før vi lukkede, bliver stående til vi åbner igen.

Benyt dig af vores online tilbud

Bibliotekets online tilbud er ikke berørt af lukningen. På eReolen har du altid tusindevis af e-bøger og lydbøger lige ved hånden når læselysten melder sig, og vi har skruet ekstra op for antallet af titler du kan låne, mens vi har lukket. Derfor kan du i øjeblikket låne 30 ebøger og 30 lydbøger om måneden på eReolen.

Alle skoleelever på Brøndbys 3 folkeskoler kan desuden benytte sig af deres uni-login til at låne på eReolen Go. Også her er der skruet op for antallet af titler.

Du kan se alle vores online tilbud under netbiblioteket.

Studerende

Hvis du har behov for materialer til undervisnings- eller forskningsbrug, kan du skrive til bibvo@brondby.dk, så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vi kan dog kun hjælpe med materialer, vi har hjemme på hylden i et af de 3 biblioteker. Vi har desværre ikke mulighed for at skaffe materialer fra andre kommuner under nedlukningen.

Aflysninger af arrangementer

Det er desværre igen blevet nødvendigt at aflyse oplevelser hos Brøndby Kulturhuse og Biblioteker for at mindske smittespredningen af covid-19.

Du kan læse mere om aflysninger og refundering af billetter på Oplev Brøndby.

Kontakt

Har du spørgsmål, kan du kontakte os på bibvo@brondby.dk. Hvis du gerne vil ringes op af os, så skriv dit telefonnummer, samt hvad det drejer sig om i mailen, så bliver du ringet op hurtigst muligt.

Du har også mulighed for at ringe til os mandag-fredag kl. 10-12 på tlf. nr. 4328 2000.