Biblioteket tilbyder

Alle kan låne på Brøndby-Bibliotekerne. Bor du i Brøndby Kommune, får du tilmed adgang til downlån af musik, film og lydbøger.

Lånerkort og indmeldelse

For at låne skal du meldes ind som låner i vores lånerregister.
Du skal møde personligt op på biblioteket og medbringe dit sundhedskort. Hvis du er over 18 år kan du oprette dig med NemId på vores hjemmeside.

Alle under 18 skal have udfyldt en indmeldelsesblanket af deres forældre eller værge. Husk at medbringe sundhedskort sammen med den udfyldte blanket. Hent blankettet her: indmeldelsesblanket
Ved indmeldelsen skal du vælge en pinkode på 4 tal, som skal benyttes, når du låner på selvbetjeningsautomaterne eller logger på via hjemmesiden.

Voksne har mulighed for at købe et lånerkort, det koster 10 kr.
Børn under 15 år kan få et gratis lånerkort. Hvis kortet bliver væk, koster det 10 kr. for et nyt.
Husk at medbringe sundhedkort.

Søgning i BrøndbyBasen og Lånerstatus

Når du er meldt ind, kan du selv reservere via hjemmesiden eller Bibliotek.dk. Du skal bruge dit cpr. nummer/kortnummer og den 4 cifrede pinkode.

SMS og e-mail

Du har mulighed for at modtage sms eller e-mail, når dine reserveringer er klar til afhentning, ellers sender vi et reserveringskort med posten. Vi tilbyder også at sende dig en påmindelse på SMS eller e-mail 4 dage før afleveringsdatoen. Men vær opmærksom på, at det er dit ansvar at aflevere til tiden.
Hjemkaldelser sendes også ud som e-mail.

Dine data

Du kan tilføje eller ændre e-mailadresse og mobilnummer. Desuden kan du rette din pinkode, og du kan oplyse om ferieperiode, så du bevarer din plads i reserveringskøen. Har du opgivet mobilnummer, vil du modtage meddelelser som SMS.

Lånerstatus

Du kan se dine lån og afleveringsdatoer, og du har mulighed for at forny. Har du reserveringer, kan du se hvilket nummer, du er i køen og, du kan slette dem, du ikke ønsker længere.
Regninger kan du betale online med dankort.

BrøndbyBasen

Du kan reservere bøger musik, film og spil, som du har søgt frem. Når du får besked om at de er klar, kan de hentes på biblioteket.

Netbiblioteket

Vi tilbyder adgang til databaser på nettet. Her kan du blandt andet låne musik og lydbøger, læse aviser og slå op i ordbøger. Læs mere.

Reserveringer

Reserveringerne er opstillet efter numre. Nummeret står i din reserveringsmeddelse, SMS eller e-mail.

Du kan også finde reserveringsnummeret ved at tage en status på selvbetjeningsmaskinerne.