Nygårds plads 31
0 kr.
Køb billet(ter)

UDSOLGT: Børneteater: Dyt, Båt og Kling Klang

Rock med på RUMLERIMs mange trafikhits og lær noget undervejs! Forestillingen er udviklet i samarbejde med Rådet For Sikker Trafik.

Med sangene fra Børnenes Trafikklub: Max og Antonette, Ole og Melanie og Split skal vi rundt i trafikken, på landet, i byen – og det er ikke uden problemer!

Dyt, Båt og Kling Klang er tre godmodige og meget musikglade fyre. En dag dumper et brev uden afsender ind af brevsprækken – de er inviteret til fødselsdag. Men for at komme til fødselsdag skal man jo bevæge sig udenfor i trafikken og det kan være farligt og besværligt, når man kun er vant til at være hjemme og spille musik.

Om teatret
Ishøj Teater er et professionelt producerende egnsteater og blandt landets største og mest besøgte børneteatre.

For børn 3-10 år
Forventet varighed: 45 minutter