Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Køb billet(ter)

Børneteater: "På sporet af julen"

De to små detektivnisser Pjok og Pjanke får deres julesag for! De skal nemlig opklare mysteriet om julemandens forsvundne gavesæk.

Langt ude i granskoven bor julenisserne Pjok og Pjanke.

Pjanke elsker bøger, detektivbøger og læser flittigt i dem. Pjok kan ikke finde sin kalendersok, han leder desperat oppe og nede, ude og inde, men sokken er på mystisk vis forsvundet! Pjanke bruger sine detektivkneb og finder Pjoks julesok. De to nisser beslutter sig derefter for, at de vil være detektivnisser og åbner deres eget detektivnisse kontor. Her kan de opklare alle skovens mysterier, lige fra hvem der har spist den sidste julenød til hvem der har stjålet rævens hale. Jo her holder de styr på tingene.
Alt ånder fred i granskoven, men pludselig ringer telefonen! Det er selveste julemanden der ringer til detektivnisserne,

Sækken med gaver er pist forsvundet! Oh ve, oh skræk - sækken er væk! Nu får de to små detektivnisser deres julesag for! De skal nemlig opklare mysteriet om julemandens forsvundne gavesæk.

For børn 2-6 år
Forventet varighed: 40 minutter
Unummererede pladser

Hos Brøndby Kulturhuse og Biblioteker skal du fremvise coronapas, hvis du er over 15 år og deltager i et af vores arrangementer. Læs mere her