Om dette arrangement

Tid
12:00 - 13:10
Pris
Gratis
Lokalitet
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Arrangører
Target
Køb billet(ter)

Børneteater: Brødrene Løvehjerte

En fantastisk teateroplevelse venter både store og små. Skynd dig at få fingre i billetter til det rørende og prisbelønnede eventyr, man aldrig glemmer!

OBS! Ny dato. Forestillingen skulle oprindelig have været afholdt lørdag 18/4 i Kulturhuset Kilden. Grundet Coronavirus blev oplevelsen aflyst og udskudt til lørdag 25/7. Billetter til den aflyste forestilling gælder ikke til den nye dato, da forestillingen spiller to gange i stedet for én. Dette sker for at holde antal publikummer i salen nede.

"... jeg vil fortælle jer om min bror. Ja, min bror, Jonathan Løvehjerte, ham vil jeg fortælle jer om. Det er næsten ligesom et eventyr, men det er der ingen andre end Jonathan og jeg, der ved. Det startede i byen Stockholm, i huset ved torvet, lige dér i vinduet tilbragte jeg hele mit liv"

- Brødrene Løvehjerte, Tvebak

Stykket præsenteres af André Andersen Solo, frit efter Astrid Lindgrens klassiker. Forestillingen er godkendt af Astrid Lindgrens datter, og André er som den eneste i Norden blåstemplet af Lindgrens arvinge til at fortælle det smukke eventyr.

Alder: 8 år +
Vi gør opmærksom på, at teatret ikke ønsker, vi lukker børn under 8 år med ind til forestillingen
Forventet varighed: 70 minutter
Unummererede siddepladser

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer.

Pris
0