Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:30
Pris
0 - 75
Lokalitet
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Arrangører
Target
Køb billet(ter)

Tamra Rosanes

Danmarks ukronede country dronning er tilbage i Brøndby. Se eller gense den amerikanskfødte sangerinde der slog rod i Danmark.

Tamra Rosanes har siden 70'erne underholdt på den danske countryscene med et repertoire, der byder på klassikere krydret med egne værker. Igennem en lang karriere har hun skabt sig et enestående indblik i alle countrymusikkens aspekter. Og med sine amerikanske rødder, en stærk Nashvilleinspiration og en autentisk kærlighed til countrymusik er Tamra Rosanes garant for den helt rigtige stemning.

Divided Heart fra 2019
Tamra Rosanes viser med albummet ”Divided Heart” nye sider af sit musikalske talent.

“Home is where the heart is” går igen i titelsangen, der handler om en følelse, som den amerikanskfødte sangerinde selv kender til – det at føle sig splittet mellem to steder, der begge føles som ens hjem. For 44 år siden flyttede Tamra Rosanes til Danmark. Siden har hun haft sit amerikanske ophav på den ene side og sin “nye” tilværelse herhjemme på den anden. Helt konkret resulterede dette i, at hun sidste år fik tildelt dobbelt statsborgerskab, så Tamra Rosanes kan kalde sig selv amerikaner og dansker på lige fod.

Forventet varighed: 2x45 minutter
Unummererede pladser 

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer. Læs mere her