Om dette arrangement

Tid
22:00 - 0:00
Lokalitet
Nygårds plads 31
2605 Brøndby
Arrangører
Rooms
Pris
80 kr.
Target
Bestil billet(ter)

LUCER

Det her københavnske must-see band har bidt sig fast i den danske og internationale rockscene af en grund. Glæd dig! + support GOODBYE KITTY K

Bandet LUCER har sat et solidt aftryk på den europæiske rockverden og skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Det har samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp blandt andet været med til at sikre. Og det er da også på de store scener i ind- og udland, at LUCER har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband, der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang.  

LUCER er tilbage med deres 2. album "Ghost Town", som er opfølgeren til succesalbummet "Bring Me Good News" fra 2016. Albummet sikrede LUCER 2 års intens tournévirksomhed i hele Europa, samt distribution af albummet til det Japanske marked. Med den nye lyd og 200 km/t tilgang til rocken har LUCER sat sig for at leve op til deres spåede placering som det bedste rock-act Danmark har set de sidste 10 år.

Om LUCER
2019-planerne for LUCER er spækket med europæisk tournévirksomhed, festivalkoncerter i Skandinavien og singleudgivelser fra "Ghost Town". I foråret 2017 var LUCER hovedrollerne i en omfattende tv-kampagne for Royal Beer hvor også bandets sang"Midnight Sun" udgjorde soundtracket. "Ghost Town" er blevet til i samarbejde med Thunder & Lightning Music, som tidligere er kendt for at arbejde sammen med bla. Jacob Dinesen på hans anmelderroste debut. Hertil har Danmarks metalguru Tue Madsen bidraget til det færdige mix, for at opnå en solid kombination af rock, og en moderne massiv bund med catchy poptilgang til musikken. Denne unikke indgangsvinkel til rockproduktionen er et billede på hvor LUCER er på vej hen med deres musik og rockfans i hele verdenen kan godt glæde sig til det kommende album fra danske LUCER.

LUCER består af: Brødrene Lasse og Anders Bøgemark – vokal/bas/guitar, Kristoffer Kristensen – guitar/trommer, Jonathan Nørgaard – guitar/trommer. 

Support: GOODBYE KITTY K  
GOODBYE KITTY K er en rå, energisk, høj-oktan “scrap rock” kvartet med en temperamentsfuld kvindevokal i front.

Anført af Kat Van Ville – halv Patti Smith, halv Jim Morrison – kaster GOODBYE KITTY K sig ud i en musikalsk blanding af Iggy and The Stooges, White Stripes, Led Zeppelin, Juliette and The Licks og riot grrrrl bands som Bikini Kill.

Musikken rummer en gennemgående dirrende intensitet, der er en af GOODBYE KITTY K’s markante karakteristika. Kanaliseret ud via en rå og upoleret lyd, umiddelbart simpelt, ligetil og ikke så meget pis. Lyden er inspireret af støvede roadmovies med en kærlighed til lyden af en pick up truck, som har forladt garagen og tromler ud af en støvet landevej med gaspedalen i bund.

Forventet varighed: 2 timer
Dørene åbner kl. 19
Unummererede ståpladser

Tags