Om dette arrangement

Lokalitet
Nygårds plads 31
2605 Brøndby
Tid
20:00 - 22:00
Pris
Gratis
Musik

Elvis On My Mind

02.09.17
Fed musik og ikke mindst masser af fest og farve! Læn dig tilbage og nyd de største hits fra kongens storhedstid med skuespiller og sanger, Brian Trøjborg, i rollen som The King himself.

Elvis On My Mind hylder The King of Rock ’n’ Roll med et mindeværdigt show med knald på, der bringer publikum igennem Elvis' fantastiske karriere. Oplev stemningen fra 50'erne, '68 Comeback Special og ikke mindst fra Elvis' legendariske "ALOHA from Hawaii" samt Las Vegas shows i 70'erne.

Brian, der selv er glødende Elvis-fan, havde i foråret 2007 stor succes på Røde Kro Teater, Amager i hovedrollen som Elvis Presley i musicalen om kongens liv og er uden tvivl blandt de bedste Elvis Tribute Artists (ETA) i Danmark! Han har ”looket”, han har stemmen, han har bevægelserne og ikke mindst et fænomenalt orkester, bestående af fire yderst professionelle, rutinerede og dygtige musikere, der i flere år har prydet den danske musikscene. Denne cocktail gør det muligt at stable det mest autentiske Elvis-show på benene!

“Thank you… Thank you very much, ladies and gentlemen, you´re a fantastic audience.”

Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Mac Donalds Pub og Kulturhuset Kilden

Tags