Om dette arrangement

Tid
19:00 - 22:00
Pris
85 - 85
Lokalitet
Nygårds Plads 31
2605 Brøndby
Arrangører
Target
Køb billet(ter)

Aflyst - Marc Facchini + support: Reveal Party

Koncerten er desværre aflyst. Billetter købt online bliver refunderet. Hvis du har købt billet fysisk på biblioteket bedes du kontakte biblioteket for refundering af billet.

Lørdag den 25. marts besøger Marc Facchini Kulturhuset Kilden, med en liveoptræden der lægger op til fordybelse. Som support spiller Reveal Party.

Med sange om alt fra krop, finanser, forvandling, filosofi, religion, seksualtiet, spiritualitet og død, skaber Marc Facchini en koncertoplevelse, hvor kombinationen af musik og historiefortælling indbyder til fordybelse og eftertanke.

Sangtekster der sikrede ham en nominering som årets sangskriver ved Danish Music Awards Folk i 2015, og endnu en nominering i 2020 som årets roots-track. I 2022 har Marc Facchini udgivet albummet ‘Breve Fra Babylon’, indspillet sammen med nogle af landets mest anerkendte musikere. Et album, der igen bringer Facchini ud på de danske landeveje, med traditionen i den ene hånd, og innovationen i den anden.

Siden 2015 har Marc Facchini turneret land og rige rundt med sit dansksprogede projekt, der musikalsk placerer sig mellem neo folk og en psykedelisk lyd. Facchini har fortryllet publikum på alt fra store festivalscener til tætpakkede dagligstuer, og det bliver en sand fornøjelse at høre musikken og historierne live, når artisten sætter fødderne på Kilden. Marc Facchinis koncert spilles som en kvartet. 

 

Som support spiller Reveal Party. Emily Holm Nyhuus, der er kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser, og hvordan man kan være nødt til at kappe enhver forbindelse til dem, når de bliver for svære. »Cut your feelings, like me«, er hendes stille råd på åbningsnummeret til debut-ep’en, ‘You Stole a Year of My Life’, der i 2020 etablerede Reveal Party som et af de stærkeste nye bands på den danske musikscene og høstede roser af både danske og internationale medier. Reveal Party fortæller historier om kærlighed og sit liv som transkvinde med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger Reveal Partys musik både af melankoli og håb. Fælles for sangene er de skarpe, rå tekster, Emily’s bløde, men stålsatte stemme og et hav af distortede guitarer. I sommeren 2021 spillede Reveal Party på Roskilde Festival samme år modtog hun musikprisen ved Danish Rainbow Awards 2021. Reveal Party spiller koncerten som soloopsætning. 

 

Koncerten er med unummererede siddepladser. 

Dørene åbner kl. 19:00. Koncerten starter kl. 20:00.

Vi gør opmærksom på, at der muligvis tages billeder eller videoer under koncerten til markedsføringsbrug.