Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
Lokalitet
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Arrangører
Target
Køb billet(ter)

Foredrag ved Per Pallesen

Per Pallesen tryllebinder publikum i et ærligt og humoristisk foredrag om sin imponerende karriere på tv og de skrå brædder.

Han er landskendt som den opblæste tjener Boldt fra Matador og som Mathiesen med blotterkittel, hinkestensbriller og udødelige udtryk som "osse li' på en studs" og "what do you have in your tæjsk today". Vi husker ham naturligvis også fra en af de største succeser i dansk underholdning, Pallesen & Pilmark.

Hør Per Pallesen fortælle om et eventyrligt sceneliv og elskede (og ikke-elskede) skuespiller-kolleger. Der har været flest lyse stunder i Per Pallesens liv, men et langt liv har naturligvis også budt på svære perioder – det fortæller Pallesen ærligt om.

Pallesens stærke karriere har også haft en pris
Med over 200 teaterstykker, 75 instruktioner, 70 revyer og 1600 optrædener på tv og radio er det svært på kort spalteplads at opsummere, hvad Per Pallesen har oplevet gennem en lang og succesfuld karriere. Så vær med, når Pallesen selv deler ud og fortæller om et spændende liv i dansk underholdning, hvor han altid har kunne vælge fra øverste hylde, og altid har valgt arbejdet til – også på bekostning af familien. 

Foredraget er et unikt blik ind bag det røde scenetæppe i dansk teater fra Dirch til store musicals, fra Sommer i Tyrol til Mathiesen. 

Forventet varighed: 2x45 minutter
Unummererede pladser 

Vi følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger i forbindelse med afvikling af arrangementer.

Pris
50

Materialer

Reservér
  • Bog

Eventyret venter om det næste hjørne

Af Per Pallesen (2017)
Skuespilleren Per Pallesen (f. 1942) fortæller om sine op- og nedture både privat og på scenen. Fra de spæde skridt på de skrå brædder til tiden efter tæppefald og om tankerne om livet og sorgen, alderdommen og kærligheden
Læs mere
  • Bog

Eventyret venter om det næste hjørne

Af Per Pallesen (2017)
Reservér
  • Bog

Spis i det gamle Rom - igen

Af Per Pallesen (2014)
Guide til Roms bedste spisesteder
Læs mere
  • Bog

Spis i det gamle Rom - igen

Af Per Pallesen (2014)
Reservér
  • Bog

Osse li' på en studs : erindringer og anekdoter om latter og liv

Af Per Pallesen (2010)
Portræt af skuespilleren, instruktøren og direktøren for Nørrebros Teater, Per Pallesen (f. 1942), der blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i Matador og som i mange år har sat sit præg på dansk revy med bl.a. Hjørringrevyen og tv-satiren Dansk Naturgas
Læs mere
  • Bog

Osse li' på en studs : erindring...

Af Per Pallesen (2010)
Reservér
  • Bog

Spis i Roms sidegader

Af Per Pallesen (2010)
Forfatterens personlige anbefalinger til restauranter i Rom, koncenteret om sidegaderne ud fra Roms store pladser som fx Peterspladsen og Piazza Navona. Hver restaurantbeskrivelse består af en lille personlig anekdote om stedet og værten
Læs mere
  • Bog

Spis i Roms sidegader

Af Per Pallesen (2010)