Glentemosen 13
2605 Brøndby
Køb billet(ter)

Cirkusworkshop med Cirkus Panik

Kom og prøv kræfter med klassiske cirkusdiscipliner, når Cirkus Panik kommer til Brøndby! Vi skal prøve mange forskellige ting såsom jonglering, akrobatik, hulahop, ethjulede cykler og meget mere.

Der afholdes tre workshops i løbet af sommerferien

Lørdag d. 4. juli kl. 11-14 på græsarealet ved Kulturhuset Kilden

Lørdag d. 11. juli kl. 11-14 på græsarealet ved Kulturhuset Brønden

Mandag d. 20. juli kl. 11-14 på græsarealet ved Brøndbyvester Bibliotek

Hvem kan deltage
Alle børn fra 6 år kan deltage.
Der er et maks. antal pladser på 40, så vi sikrer at alle forholdsregler kan tages for at mindske spredning af Covid-19.

Det er børnene, der deltager i workshoppen. Forældre er selvfølgelig velkommen til at tage med og se de mange cirkustricks. Det er dog vigtigt, at forældrene ikke deltager i workshoppen, men holder sig på afstand af aktiviteten. Dette er for at sikre, at der ikke samles for mange mennesker på samme sted.

Bestil billet og vær med når cirkusset kommer til byen

Det er GRATIS at deltage, men du skal bestille billet.

Vi håber, at du er klar til at træde ind i manegen sammen med cirkusinstruktørerne og på egen krop opleve cirkussets gøglede univers.

OBS! Workshoppen aflyses, hvis det regner på dagen.

Sommersjov 2020: