Om dette arrangement

Tid
20:00 - 21:15
Pris
300 kr.
Lokalitet
Brøndby Strand Centrum 60
2660 Brøndby
Arrangører
Target
Køb billet(ter)

AFLYST - Brudstykker fra Sanne Salomonsens liv

Vi bliver desværre nødt til at aflyse grundet forlængelse af restriktionerne i forbindelse med Covid-19.

Selv om vi skal holde afstand, inviterer sangerinden publikum helt tæt på til et foredrag om sin lange og spændende karriere.

Det har aldrig skortet på opfordringer, men først nu synes Sanne Salomonsen, at tiden er helt rigtig til at tage ud og møde sit store publikum i øjenhøjde og fortælle om sit liv og sin karriere, der begyndte, før The Beatles havde udgivet en LP. 

Det er hverken til at se, høre eller tro, men Sanne var bare seks år, da hun i 1962 debuterede som Elverpige i en tv-opførsel af balletten Elverhøj. Siden har hun arbejdet bredt inden for dansk kultur, hvor hun har sat nogle gevaldige aftryk, samtidig med at hun har glædet millioner af danskere med adskillige plader i mange forskellige genrer og et utal af koncerter over alt i landet. Sanne Salomonsen har oplevet det meste og arbejdet med de fleste, så der er nok at fortælle om. Og det er præcis dét, Sanne vil netop nu. 

”Jeg tror, at det er sundt at åbne sig i en tid, hvor vi bliver bedt om at lukke ned og forskanse os. Vi skal holde afstand, ja, men vi kan godt komme tættere på hinanden, og derfor glæder jeg mig til at møde mit publikum på en helt anden måde, og hvor alt kan ske,” fortæller Sanne Salomonsen og afslører, at der ikke kommer til at ligge en færdig drejebog over foredraget. ”Foredraget vil meget afhænge af publikum den enkelte aften. Selvfølgelig vil der være et skelet, som er mit liv og min karriere, men derfra kan det bevæge sig i alle mulige retninger. Nogle dage vil fokus måske være min opvækst og starten på min karriere, andre dage mit sygdomsforløb; nogle vil blive meget musikalske, andre måske mere spirituelle. Én ting er dog sikkert: Der vil ikke være to aftener, der er ens,” lover hun. 

Det er ikke nyt for Sanne Salomonsen at holde foredrag. Som ambassadør for Hjerneskadeforeningen har hun talt mange gange om sit eget sygdomsforløb, efter at hun i 2006 blev ramt af en blodprop i hjernen, og navnlig om kampen for at komme oven på igen. Hun elsker at fortælle, og historierne vil flyde frit fra hende som vand fra en uendelig kilde, hvad enten de er sjove eller alvorlige, tossede eller eftertænksomme. 

Unummererede pladser
Forventet varighed: 75 minutter
Vi følger myndighedernes retningslinjer ifm. covid-19​